Magyar Pétert is behálózhatta a Transparency International

Erős a gyanú, hogy Varga Judit egykori férje mögé beállt a Transparency International – hívta fel a figyelmet a Tűzfalcsoport. A blog szerint Magyar Péter elszólásai és a szervezet közösségi oldalán megfigyelhető kommunikáció alapján arra lehet következtetni, hogy az ellenzék új „vezéregyénisége” erős globalista hátszéllel állt a baloldal élére.

Forrás: Tűzfalcsoport2024. 04. 03. 16:40
Magyar Péter Ügyészség
Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több arra utaló jel van, hogy Magyar Pétert is hatalmukba kerítették a baloldali globalista körök, amelyek Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mögött is megtalálhatók – mutat rá a Tűzfalcsoport. A blog szerint emlékezetes, hogy Varga Judit egykori férje az elmúlt héten is elszólta magát néhány alkalommal, ezúttal többek között a mögötte álló százfős jogi csapatról.

Felidézték, hogy Magyar Péter múlt héten másodjára is megjárta az ügyészséget, amikor is leadta a korábban általa „kormánybuktatónak” minősített hangfelvételt. Az ügyészségi látogatását követő rögtönzött sajtótájékoztatón elszólta magát Magyar Péter:

Mostantól bármelyik médium, bármelyik magánszemély és bármelyik jogi személy, bármilyen valótlanságot állít, akár ezzel a felvétellel, akár az én tevékenységemmel, akár a családom tevékenységével, akár a barátaimmal kapcsolatban, százfős jogi csapat fog ezen dolgozni, akik felajánlották a segítségüket, és mindent rendőrség elé fogunk vinni, ügyészség elé fogunk vinni és polgári eljárásokat fogunk indítani.

A nyilvánvalóan fenyegető és az indulat által szült elszólás felveti a kérdést, hogy vajon mely „százfős jogi csapat” engedheti meg azt magának, hogy ingyenesen dolgozzon az ellenzék új reménységének – vélekedett a Tűzfalcsoport, majd rámutatott:

a közélettel foglalkozó személynek hamar eszébe jut a Soros által fizetett Transparency International (TI), mint lehetséges opció.

Mint írták, sokatmondó, ha fellátogatunk a szervezet hazai közösségi oldalára: az átláthatóságot és a korrupcióellenességet a zászlajára tűző NGO még véletlenül sem a Lánchíd körüli korrupciós botránnyal vagy esetleg az óbudai fiktív számlázással foglalkozik, hanem hetek óta Magyar Pétert és a hangfelvételét tematizálja.

Forrás: Facebook/Transparency International Magyarország

A blog szerint érdemes megemlíteni, hogy a Transparency International olyannyira be van kötve a globalista hálózatba, hogy a Soros-féle Open Society Foundations minden évben támogatja sok millió forinttal őket. A legutóbbi beszámolójuk szerint csak 2022-ben 11,2 millió forintot kapott az uniós pénzek monitorozása című projektre a szervezet. De támogatja őket a Holland Nagykövetség, és intenzív kapcsolatban vannak a David Pressman nevével fémjelzett amerikai nagykövetséggel is.

Forrás: Tűzfalcsoport

A Tűzfalcsoport szerint az is beszédes, hogy a TI igazgatója Magyar Péter posztjait követi és lájkolja.

 

A blog emlékeztetett: Soros György hazánkban széles körű hálózatot működtet a nyílt társadalom megvalósítása érdekében. Az amerikai tőzsdespekuláns alapítványa és a hozzá közel álló nem kormányzati szervezetek csak az utóbbi néhány évben több mint kétmilliárd forinttal támogatták azokat a hazai szervezeteket, amelyek az Európai Uniótól és az amerikai kormányzattól is hasonló mértékű forrásokhoz jutottak, ebbe a körbe tartozik a Transparency International Magyarország is.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.