Milliókat tesz zsebre a Momentum polgármesterjelöltje

Mándi László Debrecenben indul, de a fővárosban is megvannak az érdekeltségei.

Forrás: 1693.hu2024. 04. 03. 18:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Milliós fizetést kap Budapestről a Momentum pártközpontja és a fővárosi vagyonkezelő cég jóvoltából a baloldal polgármesterjelöltje, Mándi László – tudta meg a 1693.hu.

A hírportálnak egy olvasó küldte el a képviselő vagyonnyilatkozatát, amelyből kiderül, hogy Mándi László egy igazi álláshalmozó. Az egyéni vállalkozói munkája és a debreceni önkormányzati képviselői és bizottsági tagsági tiszteletdíja mellett tetemes fizetést kap Budapestről is.

Forrás: 1693.hu

A Momentum gazdasági vezetőjeként havi 680 ezer forintot keres. A fővárosi vagyonkezelőnél végzett munkájáért pedig több mint félmillió, egész pontosan 533 600 forint üti a markát minden hónapban.

A hírportál a dokumentum alapján rámutatott: Mándi László  is haszonélvezője mindannak, amit a baloldal művel Budapesttel, ugyanis kifizetőhelyként tekintenek a nemzet fővárosára. „Már nemcsak levitézlett gyurcsányista politikusokat, hanem úgy tűnik, vidéki városok polgármesterjelöltjeit is budapesti közpénzen tartják el, támogatják őket milliókkal a budapesti adófizetők kárára” – fogalmaztak.

Mándi László tavaly nyáron hívta fel magára a figyelmet, amikor blokád alá helyezte a debreceni önkormányzat egyik épületét Szabó Bence baloldali önkormányzati képviselővel, ezzel akadályozva a debreceniek ügyintézését és az önkormányzati alkalmazottak munkáját, mivel többszöri kérésre sem engedték be őket.

A Fidesz–KDNP helyi szervezete akkor rámutatott: a két momentumos politikus egyértelművé tette, hogy a Budapesten és külföldön bevett politikai atrocitásokat szeretné Debrecenbe importálni, ami méltatlan a debreceni önkormányzati képviselőkhöz.

Borítókép: Mándi László (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.