Óriási lángokkal égett egy autó az M5-ösön, sok balesettel indul a hét

Helyzetjelentés az utakról hétfő reggel.

Forrás: Mandiner, Vezess.hu, Útinform2024. 04. 29. 9:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas lángokkal, teljes terjedelmében égett egy lakókocsi az M5-ös autópálya 32-es kilométerénél vasárnap, a Kecskemét felé vezető oldalon, Ócsa térségében – írta a Mandiner

A dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat, az oltás idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták, a tűz okáról egyelőre nincs információ

 – értesült a Vezess.hu.

Az esetről felvétel is készült:

 

Balesetek, torlódások nehezítik a forgalmat országszerte

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 6-os főút csomópontjánál rézsűjavítási munkák zajlanak – közölte az Útinform

A 12-es és a 14-es kilométer között csak két sáv járható, emiatt lelassult az előrejutás. A torlódás 4 kilométer hosszú. 

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a Budapest felé vezető oldalon baleset történt. A 28-as kilométernél egy sávon halad a forgalom. A baleset mögött a torlódás 5 kilométeres.

A 35-ös főúton, Polgár térségében egy személygépjármű és egy kistehergépjármű összeütközött.

 A 23-as kilométernél félpályán halad a forgalom. A 42-es főúton, Berettyóújfalu térségében, egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 32-es kilométernél félpályás útlezárás mellett, váltakozó irányban halad a forgalom.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határállomás előtt az erős forgalom miatt hét kilométeres a kilépő kamionsor. Lezárták az M4-es autóúton, a 20-as kilométernél lévő Liszt Ferenc repülőtéri csomópont Budapest felé vezető felhajtóágát. Kerülni a csomópontban a Szolnok felé vezető oldalon haladva, a következő, 24-es kilométernél lévő Vecsés-kelet/Ecser csomóponton keresztül visszafordulva lehet a főváros irányába.

Az M6-os autópályán, Érd térségében, a Pécs felé vezető oldalon, a 15-ös és a 16-os kilométer között rézsűjavítás miatt a külső és a leállósávot lezárták. A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

 

Borítókép: Az M5-ösön lángoló autó (Forrás: YouTube/Endorfin – Egy taxis napjai)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.