Menczer Tamás: Magyar Péter egy hazudós, kétszínű ember

Tudjuk, ő az ellenfél, ismerjük, milyen háborúpárti, baloldali, külföldről finanszírozott, le kell győzni és le is fogjuk – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. 05. 15. 15:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ATV műsorában a Fidesz kommunikációs igazgatójától az egyik műsorvezető azt kérdezte, hogy mivel Magyar Péter a baloldalt osztja meg és a baloldaltól vesz el szavazatokat és a többi ellenzéki törpepárttól, akkor miért foglalkozik vele a Fidesz kommunikációja annyit?

Erre Menczer Tamás ezt válaszolta:

Azért, mert Magyar Péter egy hazudós ember, és egy hazudós emberről el kell mondani, hogy mi az igazság. Ezért foglalkozunk vele. Ha elmondjuk, hogy mi az igazság, akkor a baloldal gondja. És ezért el is mondjuk, és látszik, hogy ennek van eredménye. Én azt látom, hogy minekutána elmondtuk, hogy mi az igazság, meg egyébként látják is az emberek, ez a kettő összeér.

Az ATV-s műsorvezető azon felvetésére, hogy a Magyar Péter-féle Tisza Pártnak már állítólag másfél milliós a szavazótábora, legalábbis ennyire mérik bizonyos közvélemény-kutatók, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt reagálta:

A fideszesek pontosan látják, hogy ki ez az ember, a jelenséget ismerik. Tudják, láttuk már, Márki-Zay Péter is ilyen volt. Tudjuk, ő az ellenfél, ismerjük, milyen háborúpárti, baloldali, külföldről finanszírozott, le kell győzni és le is fogjuk. Tehát a fideszesek ezt tudják, de persze a saját közösségünknek is elmondtuk és el is kell mondani, meg egyébként mindenki másnak, hogy mi az igazság ezzel az emberrel. Ez egy ilyen hazudós, kétszínű ember. Na most a másik dolog, a közvélemény-kutatások, tudom, tudom, másfél millió, a Tisza Párt, meg a baloldal, meg minden. Lesz ez kettő, vagy akár nyolcmillió is. Tudom, így volt ez 2022-ben is fej-fej mellett, na olyankor szoktunk nyerni kétharmaddal!

– hangsúlyozta válaszában Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.