Súlyos baleset történt a XIII. kerületben + fotók

A rendőr mentette ki a lángoló autóból a sofőrt.

2024. 04. 13. 12:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Égő kocsijából mentettek ki a járőrök egy férfit a XIII. kerületben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Villanyoszlopnak ütközött reggel a személygépkocsi Angyalföldön, a Váci út és a Forgács utca kereszteződésénél.

Forrás: Metropol

Nagyon gyorsan történt, szinte percek alatt teljesen át is égett a kocsi. Nem is gondolná az ember, milyen gyorsan történik az ilyen. Az autó teljesen elszenesedett a végére, nagyjából csak a váz maradt, teljes totálkár

– mondta a Metropolnak egy szemtanú.

A IV. kerületi járőrök éppen a kereszteződésben álltak az autójukkal, amikor látták, hogy a szemből jövő autó nekicsapódik a villanyoszlopnak. Odasiettek, a sofőrt kihúzták az autóból, amely azonnal lángba borult. A lap beszámolója szerint a tűzoltók és a mentők is azonnal a helyszínre siettek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók két habosított sugárral oltották el a tüzet. A sofőrt a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Borítókép: A balesetben kiégett autó (Forrás: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.