Ezt nem láttuk jönni: Hawaiihoz hasonlítja Magyarországot a felkapott filmsztár

Ryan Reynolds nagyon elismerően nyilatkozott hazánkról.

Forrás: Mandiner2024. 05. 30. 19:48
Beverly Hills, 2022. november 21.
Ryan Reynolds kanadai-amerikai színész a 36. American Cinematheque Awards gálaünnepségére érkezik a kaliforniai Beverly Hillsben 2022. november 17-én. Reynolds életmûdíjban részesült.
MTI/EPA/Allison Dinner
Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenleg hazánkban forgató Ryan Reynolds elragadtatva beszélt Magyarországról – vette észre a Mandiner. A hollywoodi színész a közösségi oldalán osztott meg egy képet, amin épp a Hősök terén áll. A mosolygós kép mellé szöveget is írt, amiben így fogalmazott:

Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Nem véletlen, sokan hívják Magyarországot Közép-Európa Hawaii-jának. Remek az idő, az egész gyönyörű és végtelenül lenyűgöző.

 

Forrás: Instagram/Ryan Reynolds

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt a filmsztár forgatásáról. Ryan Reynolds jelenleg hazánkban forgatja a MayDay című új filmjét, ami a hidegháborúban játszódik. A stáb nemrég Baracsnál forgatott, ahol a film cselekménye miatt több régi harcjárművet is lehetett látni.

Borítókép: Ryan Reynolds (Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.