Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Félelem és rendbontás – ezt vitte Magyar Péter Tatabányára + videó

Az új baloldali politikus követői egy étteremnél csináltak botrányt.

Forrás: Hír TV2024. 05. 27. 22:00
Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter országjárása ismét botrányig fajult. A hétvégén egy tatabányai étterem és kávézó előtt csináltak jelenetet a Tisza Párt szimpatizánsai, mivel öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de – állításuk szerint – ezt a személyzet megtiltotta nekik a pártlogós kitűzőjük miatt. Az étterem vezetője szerint azonban csupán az történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak – számolt be a Hír TV.

Magyar Péter Tatabányán tartott eseményt, és amikor megtudta, hogy az aktivistái szerint mi történt, akkor rögtön az étteremhez akart vonulni.

Szeretnék szólni a Turul kávéházban, hogy érkezünk

– jelentette ki Magyar Péter, és azzal vádolta az éttermet, hogy kidobták onnan a párt szimpatizánsait.

Az étterem tulajdonosa, Boczonádi János a Hír TV-nek elmondta, hogy aznap este a teraszuk minden asztala foglalt volt, ezért nem tudtak helyet biztosítani a baloldali politikus aktivistáinak, akik ezen felháborodtak.

Féltünk, féltünk. Mindenkinek remegett a lába az biztos, nekem is

– idézte fel az étterem tulajdonosa.

Az étteremvezető elmondta, hogy Magyar Péter követői körbevették az épületet, az addigra bezárt konyhaajtót pedig tenyérrel verték. Azonban szerencsére hamar a helyszínre ért maga Magyar Péter, és ezután már elkezdtek csillapodni a kedélyek. Ezután véget ért a rendbontás, és már csak fotózkodás volt, azonban ellepték az egész teraszt és az éttermet is.

Másnapra pedig rengeteg negatív értékelés érkezett az étteremre, a közösségi oldalon pedig több fenyegetést is kaptak.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.