Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kocsis Máté: Az európai vezetők azon mesterkednek, hogyan lehet még inkább belekeveredni a háborúba + videó

Magyarország továbbra is a béke pártján áll – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője.

2024. 05. 25. 12:27
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP vidéki országjáró turnéján a gyöngyösi Mátra Múzeumban, 2024. május 21-én. (Fotó: MTI/Komka Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha egységesen akarná az európai kontinens, hogy a szomszédunkban ne dúljon egy háború, akkor – nem állítom, hogy biztosan, de – jó eséllyel el tudná érni – mondta Kocsis Máté a Fidesz–KDNP országjáró fórumának gyöngyösi állomásán.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: nem ez a helyzet, sőt, ellenkezőleg, hiszen az európai vezetők most azon mesterkednek, hogyan lehetne még inkább belekeveredni ebbe a háborúba. Először csak sisakküldésről volt szó, most valahol százmilliárd eurónál járunk – emlékeztetett.

És lehet, hogy először csak egy-két ország vesz részt ebben aktívan, de a szövetségi rendszerek miatt a belesodródás a NATO-országoknak elkerülhetetlen

– jelentette ki Kocsis Máté a fórumon.

Borítókép: Kocsis Máté Gyöngyösön (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.