Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Összevert két nyugdíjast, mert nem kapott elsőbbséget, ítélet született a támadó sorsáról + videó

A dulakodásról egy térfigyelő kamera videót is rögzített.

2024. 05. 24. 16:44
bíró kalapács bíróság
Illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtámadott két idős embert egy szlovák férfi, mert nem kapott elsőbbséget, döntött a sorsáról a vármegyei törvényszék – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál (Kemma).

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, tavaly február 26-án a két sértett egy komáromi áruház parkolójában nem adta meg az elsőbbséget az éppen arra autózó szlovák férfinak, aki emiatt dühös lett. Az elkövető feldúltan kiszállt autójából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló, hatvanhat éves sértett nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját,

majd a hátánál fogva meglökte, mire az idős hölgy a földre esett, és az arcát beverte az aszfaltba. A támadó ezután a nő segítségére siető hatvanöt éves férfival kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte.

A két idős sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.  A szlovák férfit 1 év 6 hónap, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte – tudta meg a vármegyei főügyészség szóvivőjétől a Kemma. Horváth Sándor a hírportálnak hozzátette: az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette, a védő fellebbezést jelentett be, az elkövető három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

Borítókép: Jelenet a bűncselekményről (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.