Pressman végre hazament Amerikába, de még ott is csak a magyar kormány békepárti hozzáállását kritizálta + videó

Szerinte egyre nő az orosz befolyás Magyarországon.

Forrás: X2024. 05. 18. 17:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

David Pressman Arizona államban, a McCain Institute által szervezett Sedona Forumon szólalt fel, amelyről egy részletet az X-oldalán is megosztott. Az amerikai nagykövet szerint Magyarországon folyamatosan nő az orosz befolyás. Ahogy fogalmazott, a békepárti álláspont valójában a Kreml propagandájának az ismételgetése. 

Pressman elmondta, hogy a hivatalos magyar álláspont azt akarja elérni, hogy az Egyesült Államok, valamint parterei, szövetségesei hagyjanak fel Ukrajna fegyverekkel való ellátásával, az ország támogatásával, mert az majd megállítja Putyint. Szerinte a történelem azt mutatja, ennek épp az ellenkezője szokott bekövetkezni. 

Pressman úgy véli, a magyar kormány javaslata nem békejavaslat, hanem az ukrán kapitulációra tett javaslat. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.