Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Teli torokból üvöltött és fenyegette az utasokat a buszsofőr ebben a vidéki nagyvárosban

Mindenkit le akart szállítani, miközben nem volt igaza.

Forrás: Feol2024. 05. 24. 16:07
Aerial,Photo,About,The,Old,Downtown,Of,Szekesfehervar,In,Hungary,városkép
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész összeszokott társaság szokott utazni Székesfehérváron az egyik helyi járaton reggelente – kezdi a történetét a Feol egyik olvasója. A szerda reggeli idilli buszozás azonban hatalmas kiabálásba fulladt. Történt ugyanis, hogy miután egy anyuka és a tízéves fia felszállt a buszra, a sofőr visszahívta előre a gyermeket, hogy mutassa fel a bérletét. 

Bár a 14 év alattiak ingyenesen utazhatnak, a fiúnak még volt öthavi bérlete, és miután mindenki felszállt a buszra, a sofőr tűrhetetlen hangnemben kezdett el üvölteni és vitatkozni, azzal fenyegetve az utasokat, hogy leszállítja őket a járatról. 

Megdöbbentünk a viselkedésén, a kisgyermek remegett. Én a végállomásig utaztam, és odamentem hozzá, hogy megbeszéljük az esetet. Meg sem hallgatott, csak kiabált tovább. Közölte velem, hogy ha bejelentem, akkor soha többé nem enged fel a buszra, mert egy másik járatról is azért helyezték át, mert hasonló esete volt, és tíz százalék bérlevonással sújtják emiatt 

– részletezte az esetet egy szemtanú. A portál megkereste a Volánbuszt, akik arról tájékoztattak, hogy érkezett hozzájuk bejelentés az ügyben, és az érintett járat egy alvállalkozójukhoz tartozik, így a bejelentést továbbították az alvállalkozó felé sürgős kivizsgálásra. Az eredményről tájékoztatni fogják a bejelentőt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.