Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

A Dunában sodródott egy férfi, az utolsó pillanatban mentették ki + fotók

Élőláncot alkotva kapaszkodtak egymásba a rendőrök.

2024. 06. 12. 12:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Margitszigeten teljesített szolgálatot a rendőrság egyik munkatársa, amikor arra lett figyelmes, hogy egy férfi sodródik a Dunában, akinek csak a feje van kint a vízből.

A Készenléti Rendőrség Regionális Bevetési Igazgatóság egyenruhása, Csikós István rögtön cselekedett, amikor látta, hogy a vízben lévő férfi az erős sodrás és a kimerültség miatt nem képes kiúszni a partra. A járőr megkérte, hogy próbáljon belekapaszkodni a közelében lévő hajókikötő sodronykötelébe, és miután ez sikerült, a rendőr segítséget kért a közelben tartózkodó kollégáitól, akik hamar a helyszínre értek.

A sodronyba kapaszkodva várta a segítséget a Dunában sodródó férfi. Forrás: Police.hu

Hoffmann Péter, Pálóczi Zsolt, Kékedi Máté és Csikós István egymás csuklóját és a drótkötelet megragadva láncot alkottak, majd egyikük megfogta a férfi kezét és kihúzta a partra. A készenléti rendőrök pokróccal takarták be a kihűlt férfit, majd értesítették a mentőket.

A férfi a mentést követően elmondta, hogy öngyilkossági szándékkal ugrott a vízbe a Megyeri hídról. A mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították.

A mentők azonnal megkezdték a férfi ellátását. Forrás: Police.hu

 

 

Borítókép: A Dunában sodródott egy férfi, a rendőrök mentették meg az életét (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.