Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Életet mentett a Fővárosi Főügyészség egyik alkalmazottja

A kánikula miatt lehetett rosszul az idős hölgy.

2024. 06. 18. 9:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban a Fővárosi Főügyészség munkatársa ebédelni indult, amikor észrevette, hogy az utcán álló egyik gépkocsiban szemmel láthatóan rosszul van egy időskorú hölgy – írta közösségi oldalán a főügyészég. 

A beszámoló szerint a kolléga megpróbált a lehúzott ablakon kereszül kommunikáni, ám mivel a hölgy csak kis mértékben reagált, gyorsan vizett hozott neki és egyúttal egy másik munkatársával értesítették a mentőket. A bajba jutott nő szakszerű ellátásban részesült.

A Fővárosi Főügyészség figyelmeztet is, a napokban kánikula várható, ezért fokozottan figyeljünk az idősekre és a gyerekekre is. – Igyunk sok folyadékot, és kerüljük a déli napot – tanácsolták.

Borítókép: Mentős Budapest belvárosában (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.