Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Magyar Péter valódi arca – megszólaltak a szemtanúk a bulibotrányról

Állítólag azzal fenyegetőzött, hogy bezáratja a helyet, mert ő ezt is megteheti.

Forrás: Ripost2024. 06. 21. 17:21
illusztráció Fotó: HírTV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletekről számoltak be a szemtanúk, akik péntek hajnalban közvetlen közelről látták, hogyan viselkedett Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az egyik felkapott budapesti szórakozóhelyen.

Ők azt állítják, hogy a „jó néhány italt elfogyasztó és egyre inkább kötekedő” Magyar Péter és az „erőszakos felajánlkozása” már a saját testőreinek is kellemetlen volt, ezért igyekeztek felvinni a politikust a szórakozóhely VIP páholyába, amelyet biztonságosabbnak gondoltak, de állítólag ő a saját embereire sem hallgatott. A portál idézi is a szavait, amelyek szerint

 „ha valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert ezt „bármikor el tudja intézni”.

A szemtanúk szerint később egy üveg sört locsolt szét, majd saját magát is leöntötte. Ezután történt meg, hogy odalépett valakihez, aki mindezt a telefonjával akarta rögzíteni, és kicsavarta azt a kezéből. A telefont aztán eltette és nem is adta vissza.

A kötekedést tovább folytatta a szemtanúk elmondása szerint, de közben egyre többen próbálták rendre utasítani, úgy tűnik, sikertelenül, ugyanis 

a portál azt írja, az egyik ilyen szóváltás tettlegességgel végződött, a szemtanúk állítják, hogy Magyar Péter ekkor megütötte az egyik vendéget. 

A biztonsági őrök állítólag ezután szólították fel a távozásra, de Magyar nem engedelmeskedett a felszólításnak, ezért kivitték a szórakozóhelyről. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.