Durván felrúgtak egy kisfiút a szolnoki kalandparkban + videó

Bántalmaztak egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, az ügyben nyomoz a rendőrség.

Forrás: MTI2024. 07. 17. 12:06
MJA_2320
Illusztráció. A szolnoki Kalandpark. Fotó: Mészáros János/Új Néplap
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentést tett az ügyben a rendőrségen Lits László, a parkot üzemeltető Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója.

András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére szerdán elmondta, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt a rendőrség nem ad.

Lits László, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója ugyancsak szerdán telefonon az MTI-nek elmondta: az elmúlt hét második felében egy gyerekcsoport érkezett a régió leglátogatottabb kalandparkjába, amely teljesen be van kamerázva. Így a történtekről is felvétel készült, amelyen jól látszik, hogy egy felnőtt – mint kiderült, a csapat egyik felügyelője – felrúg egy kisgyermeket.

Hozzátette: a felvételen az is látszik, hogy a kalandpark közelben lévő dolgozója épp nem látta az esetet, de érzékelte, hogy valami történt, 

néhány gyerek sírt is.

Az ügyvezető elmondta: a kolléga jelzése alapján visszanézték a felvételen a jelenetsort, hétfőn feljelentést tett, a rendőrség pedig azonnal intézkedett. A videón jól látható, hogy a férfi kirúgja a gyermek lábát olyan erővel, hogy a kisfiú a levegőben megpördült és a fejével esett a földre. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.