Lezárták az M1-est, tíz kilométeres a torlódás

Forgalmi és közlekedési információk kedden délután.

2024. 07. 16. 15:44
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymásba szaladt egy kisfurgon és egy kamion az M1-esen, ezért teljes szélességében lezárták az autópályát a komáromi lehajtónál – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A kisteherautóba egy ember beszorult, őt kiemelték a komáromi hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az Útinform tájékoztatása szerint az 86-os kilométernél a belső sávon halad a forgalom.

A baleset mögött tíz kilométeres a torlódás.

Aki teheti, a 94-es kilométernél lévő Concó pihenőnél még le tud térni az autópályáról, de érdemes már a 101-es kilométernél lévő Nagyszentjános/Bőny csomópontnál a Bőny–Bana–Bábolna–Nagyigmánd útvonalat választani.

A 8-as főúton Csór térségében egy személygépkocsi szalagkorlátnak hajtott. Székesfehérvár felé a 17-es kilométernél a belső sávot lezárták.

A 47-es főúton, Hódmezővásárhely térségében egy személygépkocsi szalagkorlátnak hajtott. A 205-ös kilométernél a forgalom félpályán halad.

Az 54-es főúton, Jakabszállás térségében egy személygépkocsi kerékpárost gázolt. A 18-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

Összeütközött két személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 64-es kilométerszelvénynél, Hort térségében. Ráfutásos baleset történt, amelynél a hatvani hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, miután áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínén forgalmi akadályra kell számítani.

Az M7-es autópályán a Köröshegyi völgyhídnál is torlódásra kell számítani: fenntartási munka miatt mindkét oldalon lezárták a 120-as és a 123-as kilométer között a belső sávot.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.