Újabb reptéri botrány: a Wizz Air Budapestre tartó utasai közel 19 órája várakoznak

A gép Nizzában hibásodott meg.

2024. 07. 15. 13:23
Illusztráció Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közel 19 órája várakoznak a Wizz Air utasai Nizzában. Hajdú Péter is a gépre várakozott, a műsorvezető közösségi oldalán közvetítette az eseményeket. A járatnak tegnap délután 17.00 kor kellet volna elindulnia Budapestre Nizzából, azonban Hajdú Instagram storyja alapján a gép meghibásodott, emiatt csak 19.30-kor indulhatott volna útjára. A műsorvezető tudósítása szerint az utasok ekkor még jól bírták a várakozást és bizakodtak. 

Hajdú következő instagram storyjában már arról számolt be, hogy a gép továbbra sem tudott elindulni, és mint mondta, a hölgy, akihez addig információért lehetett fordulni, távozott, de ígéretett tet arra, hogy jön majd egy kollégája. – Az utasok türelmetlensége addigra már érzékelhető volt – tette hozzá.

Egyre ingerültebbek az emberek, nem tudjuk, hogy mi lesz, nem tudjuk, hogy hol fogunk éjszakázni.

A következő posztját már azzal folytatta, hogy ma reggel 9.40-kor indul majd egy gép, állítólag azt mondták, mindenki aludjon, ahol tud, a Wizz Air kifizeti majd. Délelőtt tíz óra környékén már egy Air France-gépről posztolt, a poszt szerint ő már úton van Budapestre. A Telex információja szerint a többi utas még a helyszínen várakozik. A gép tervezett ma reggeli indulása helyett 

a legújabb időpont 13.40-es indulás

– írták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Budapest Airport/Baranyi Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.