Gázolás miatt nagy késésekre kell számítani a Balaton déli vasútvonalán

Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Forrás: Mávinform2024. 08. 22. 15:51
Balatonvilágos, 2021. július 11.
A Szolnok és Fonyód között közlekedõ Napfürdõ Expressz Balatonvilágosnál 2021. július 11-én. A nyári menetrend bevezetése óta a Balaton déli partjára az új emeletes KISS motorvonatokkal is el lehet jutni a fõvároson át a SzobVácFonyód, valamint a SzolnokCeglédFonyód útvonalon.
MTI/Máthé Zoltán
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Déli pályaudvarról 12.35-kor Keszthelyre elindult Balaton IC Balatonszemesen elütött egy embert egy gyalogosátjáróban. A helyszínelés miatt Balatonszárszó és Balatonszemes között szünetel a vonatforgalom, Balatonboglár és Szántód között pótlóbuszok közlekednek – közölte a Mávinform

Az átszállások miatt a dél-balatoni vonalon utazóknak jelentős, akár 1-2 órával hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

Fonyód és Siófok között a Volánbusz párhuzamos járatain elfogadják a vasúti jegyeket is.

Forgalmi változások:

  • Balatonboglár és Szántód között pótlóbuszok közlekednek.
  • A Fonyódról Budapesten túlra induló távolsági vonatok jelentős késéssel, a helyszínelés befejezése után közlekednek majd. Ez érinti a Záhonyba tartó Aranypart expresszt, a Miskolcra induló Ezüstpart expresszt és a Szobra induló Jégmadár expresszt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.