Halála előtt még rádiós visszatéréséről szövögetett terveket Boros Lajos

A művész halálhírét csütörtökön közölte a gyászoló család.

Forrás: Bors2024. 08. 08. 21:41
Boros Lajos
Boros Lajos zenei szerkesztő, műsorvezető Fotó: Üveges Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boros Lajos az orvosaival és családjával karöltve mindent megtett azért, hogy műtéte után teljesen felépüljön. A művész az utolsó pillanatig hitte, hogy egyszer még visszatérhet a rádióba, de ez a vágya már nem valósulhatott meg – írta a Bors.

Ahogy a Magyar Nemzet is beszámolt róla, az ikonikus rádiós halálhírét a családja közölte csütörtökön. Boros Lajos szívbillentyű-elégtelenségben szenvedett, 2018-ban ezért pacemaker-beültetésen esett át, majd még ugyanabban az évben életmentő műtétet hajtottak végre rajta orvosai – írta a Bors. Miután felébredt, nagyon hosszú regeneráció várt rá, hónapokra eltűnt, hogy a gyógyulásra tudjon koncentrálni. 

Újra kellett tanulnia járni, rengeteg gyógyszert szedett, bízott benne, hogy teljesen felépül. Három évvel ezelőtt úgy tűnt, minden rendben, fellélegezhet ő is és a szerettei is, meggyógyult.

– írta a lap.

A legendás rádiós egészsége soha többé nem jött rendbe teljesen. Negyedévente orvoshoz járt, mindig volt biztató javulás, de a szervezete végül feladta a harcot.

 

Újra műsort szeretett volna vezetni

– Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem. Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online streamműsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen. Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka. A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket – mondta júniusban a Star magazinnak. 

Borítókép: Boros Lajos zenei szerkesztő, műsorvezető (Fotó: Üveges Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.