Kigyulladt egy mozdony Debrecenben, ott is késnek a vonatok

A tűzoltók porral oltókkal és vízsugarakkal oltják a lángokat, egyelőre nincs hír sérültekről.

Forrás: MÁVINFORM, Katasztrófavédelem2024. 08. 15. 12:52
A Debreceni Nagyállomás parkolója a Petõfi téren lévõ úgynevezett "Magasházról" fényképezve, amely egy 75 méteres 22 emeletes toronyház, a város 1973-ban átadott legmagasabb lakóháza. Fotó: MTVA/Oláh Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nagybánya felől érkező, Nyírábrányból 10.29-kor Debrecenbe továbbindult Szamos EuroCity (EC 687) mozdonya kigyulladt, miután megérkezett Debrecenbe, a mozdonyvezető a tűz oltását megkezdte – adta hírül közösségi oldalán a MÁV. 

Hozzáfűzték, a katasztrófavédelem az elhárítás idejére a felsővezetéket kikapcsoltatta, emiatt Debrecennél késések várhatók az IC- és távolsági vonatforgalomban. A Debrecenből a Keleti pályaudvaron át Bécsbe továbbinduló Tisza–-Szamos EuroCity (EC 146) várhatóan jelentős késéssel közlekedik Debrecentől.

Közben a katasztrófavédelem azt írja, a Petőfi téri tűzesethez a város hivatásos tűzoltóságának több egységét, illetve a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A tűzoltók porral oltókkal és vízsugarakkal oltják a lángokat. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.