A pénzért és a hatalomért bármit: összeáll a baloldali szivárványkoalíció a fővárosban + videó

Szentkirályi Alexandra az új városházi műveletről.

2024. 09. 21. 9:18
Karácsony Magyar

20240505 DebrecenMagyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését.Fotó: Molnár Péter MPHajdú-Bihari Napló HBNKépen: Magyar Péterjogász, Tisza párt alelnöke
Fotó: HAON, MTI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Úgy látom, a 444 lerántotta a leplet az új városházi műveletről – állapította meg új Facebook-videójában Szentkirályi Alexandra. A Fidesz fővárosi vezetője úgy folyatta: – A fiúk jól összehozzák a szivárványkoalíciót, de mit is jelent ez? Karácsony, Magyar Péter, a szavazóit eláruló Vitézy és a kutyák elnöke, Kovács Gergely.

A fiúk egymással lepaktálva akarják irányítani Budapestet. Az egész semmi másról nem szól, csak arról, hogyan tudják megszerezni a hatalmat, és erről megy az egyezkedés

– emelte ki a politikus. A videóban arra utal, hogy Karácsony Gergely, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely egy titkos politikai paktumban működnek együtt Budapest vezetésének átvétele érdekében. Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferenc és pártja szintén csendes háttérszereplője ennek a törekvésnek. 

– És hol marad Gyurcsány? Ugye, senki nem akarja eladni nekünk, hogy Karácsony létezik Gyurcsány nélkül.

A napnál is világosabb, hogy csendestársként ők is ott vannak. A baloldalon a hatalomért és a pénzért bármire képesek

– jegyezte meg Szentkirályi Alexandra, és kiemelte, hogy a baloldali összefogásban semmi másról nincs szó, mint arról, hogy miként tudják manipulálni a politikai helyzetet.

Borítókép: Magyar Péter és Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Haon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.