Eltűnt „Brad Pitt” Magyar Péter mellől

Nagy Ervin színész az utóbbi években a politikai szereplés terén is gyakran hallatott magáról. Bár az általa fellépésekkel is támogatott 2022-es , Gyurcsány Ferenc vezette baloldali összefogás látványos vereséget szenvedett, Nagy az elsők között volt, akik átálltak a baloldal új messiása, Magyar Péter mellé. A korábban a kormányellenes tüntetések egyik legismertebb arca az utóbbi hónapokban elmaradt a Tisza Párt elnöke mellől.

2024. 09. 24. 10:42
Magyar Péter és Nagy Ervin Forrás: Bohár Dániel Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagy »ripacs« Ervin eltűnt Magyar Péter mellől. A magát magyar Brad Pittnek nevező férfi homokzsákpakolást sem imitált, mint Petya. Pedig korábban minden percet együtt töltöttek” – hívta fel a figyelmet Bohár Dániel a közösségi médiában. Ez a hirtelen fordulat sokakban felveti a kérdést: mi lehet az oka ennek az eltávolodásnak?

Azahriah kritikája: vajon Nagy Ervin túllőtt a célon?

A hazai zenei világ egyik legnépszerűbb művésze, Azahriah is megszólalt a júliusban Nagy Ervin politikai tevékenységéről. A fiatal előadó úgy véli, a művészeknek és közéleti személyiségeknek vigyázniuk kell, hogy politikai véleményeikkel ne váljanak a mindennapi diskurzus részeivé. Azahriah élesen kritizálta Nagy Ervint, mondván: „Ha a társadalmi tudat, amely bennem van, azt érezné, hogy ez a jó út, akkor csinálnám, de abban a formában például, ahogy Nagy Ervin csinálja, nem. Nekem mint előadónak, zenésznek nem szabad minden egyes platformon, mindenáron, mindennap a politikát nyomni az emberek fejébe, nem ez a hivatásom.”

Borbély Alexandra nyilatkozata: közélet és karrier – nehéz döntések előtt

Nagy Ervin felesége, Borbély Alexandra szintén júliusban beszélt férje politikai szerepvállalásának következményeiről. A színésznő egy szlovák hírportálnak adott interjújában elmondta: „Nem bírom nézni, hogy Szlovákia elindul azon az úton, amelyre mi jutottunk, és amely tiszta katasztrófába vezetett bennünket.” Borbély egyértelművé tette, hogy ők mint házaspár, teljes mellszélességgel kiállnak Magyar Péter mellett. „Ő Orbán kihívója lett, kiállt ellene, és Ervin az első pillanattól kezdve mellette áll. Segíti őt a kampányban.”

Borbély elmondta azt is, hogy férje politikai szerepvállalása miatt mindketten fekete listára kerültek a szakmájukban, és ez sokban hozzájárult ahhoz, hogy jelenleg nincsen munkájuk. Borbély kijelentése különösen érdekes annak fényében, hogy korábban a házaspár a DTK: Elviszlek magammal című műsorban kifejtette, egyáltalán nem terveznek új szakmai kihívásokat a közeljövőben, anyagilag megtehetik, hogy ikergyermekeik első éveire koncentrálhassanak, lehetőleg minden idejüket velük töltsék. 

 

Borítókép: Nagy Ervin és Magyar Péter (Forrás: Bohár Dániel Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.