Nagy Ervin felesége Szlovákiában is mártírkodott egyet Magyar Péter miatt + videó

Borbély Alexandra szerint a Magyar Péter melletti kiállásuk szerint nem kapnak munkát, miközben korábban azt állították, családi okokból nem is keresnek, van elég pénzük.

Forrás: SML, Mandiner2024. 07. 17. 15:52
ENYEDI Ildikó; Borbély Alexandra; Morcsányi Géza
Fotó: Mohai Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem bírom nézni, hogy Szlovákia elindul azon az úton, amelyre mi jutottunk, és amely tiszta katasztrófába vezetett bennünket” – jelentette ki a szlovák SME hírportálnak adott interjújában Borbély Alexandra – számolt be a Mandiner. Az interjút felvezető írás szerint a színésznő férje, Nagy Ervin Magyarország legnépszerűbb színésze. A szlovák lap szerint ha a rendezők vagy producerek állami támogatásért akarnak versenyezni, tilos nekik „egyiket vagy másikat szerepeltetni”. 

Borbély az interjúban megkérdezte a riportertől, hallott-e már Magyar Péterről. 

Ő Orbán kihívója lett, kiállt ellene, és Ervin az első pillanattól kezdve mellette áll. Segíti őt a kampányban. Hiszünk benne, hogy neki köszönhetően valami történni fog, mert amit ma élünk, az nem mehet tovább

– ecsetelte a színésznő, majd úgy fogalmazott: „sajnos annak köszönhetően, hogy Ervin nyilvánosan Magyar mellé állt és harcos, ma sem neki, sem nekem nincs munkám. Évek óta feketelistán vagyunk.”

Pedig emlékezetes, Borbély Alexandra és Nagy Ervin februárban, a DTK: Elviszlek magammal című műsorban a 10. perctől kifejtette, nem is terveznek a közeljövőben munkát keresni, ugyanis nem szeretnének lemaradni 2022 októberében született ikreik első három évéről, a mostani magyar filmekben  pedig egyébként sem szeretne szerepelni. Ennek fényében érdekes lehet a házaspár állítása, miszerint azóta nem jutnak munkához, mióta nyilvánosan kiálltak a baloldal új vezetője mellett.

 

Borítókép: Borbély Alexandra (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.