Felássák a rendőrök az ikrényi horrortanyát

Az egyik áldozat felesége is megszólalt a súlyos, kétrendbeli gyilkossági ügyben.

Forrás: Ripost2024. 09. 06. 19:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség megkezdte az ikrényi tanya feltárását, ahol É. Imre két villanyszerelővel végezhetett – írta a Ripost.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, É. Imrét 2018 tavaszán vették őrizetbe, amiért a vád szerint két ismerősét, előbb 2015-ben Orlik Vilmost, majd 2018-ban Mácsik Zoltánt is a tanyájára csalta, majd kegyetlenül kivégezte őket. A vádirat tartalmáról közölt cikkünk ide kattintva elérhető.

A rendőrség most tereprendezést végzett a tanyán, ahová kutyákat és talajradart is vittek magukkal. A gép több helyen is jelzett, így a rendőrök felássák a horrortanyát. 

– közölte a Ripost.

Megszólalt az egyik áldozat felesége is

„Már 2015-ben, Orlik Vilmos eltűnésekor fel kellett volna túrni a horrortanyát!” – mondta a lapnak Mácsik Zoltánné Márti.

A megözvegyült asszony úgy folytatta: akkor nem történt meg ez a keresés, pedig minden nyom a tanya felé mutatott. – Ha akkor megteszik, biztos, hogy találtak volna valamit. Eltelt pár év, eltűnt a férjem, és nála is ugyanaz a helyszín, ugyanaz a folyamat, és még akkor sem kezdték el a kutatást. Két embernek kellett nyomtalanul eltűnnie, két ember életét tudta elvenni, ez kellett ahhoz, hogy végre feltárják a helyszínt. 

A férjemet galád módon itt tudta tőrbe csalni, elvette az életét, megsemmisítette

– mondta.

Az asszony elárulta, reményeik szerint Vilmos esetében – mivel nagyon ráért, hiszen nem volt a nyomában a rendőrség, mint Zolinál – hibázott és elő fog kerülni valamilyen bizonyíték. Hacsak egy kis darab előkerülne Vilmosból vagy Zoliból, már vége lenne ennek a borzalomnak… Zolit aljas, galád módon lelőtte vagy ártalmatlanította a vízaknánál, ahová leküldte őt. Nem véletlen volt körülötte minden felégetve. 

Borzalmas dolgot tehetett vele, lehet, hogy utána feldarabolta… Nem tudjuk. Hasonlót tehetett, mint Vilmossal vélhetően, hiszen már gyakorlata volt benne. De hátha hibázott, és akkor ennyi idő elteltével is találnak valamit.

– közölte az özvegy szavait a lap.

 

Borítókép: Korábban É. Imrét fegyveresek hozták a tanyához az egyik bírósági bejárásra (Fotó: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.