Hajdú Péter éktelen haragra gerjedt, rendőrségi beavatkozást kér

Online azért beszámolunk róla. Részletek a cikkben.

Forrás: Instagram2024. 09. 05. 15:00
20211208_frizbi_2683_MK_ripost
20211208 Budapest

Frizbi forgatás Hajdú Péter, televíziós műsorvezető, producer

Fotó: Máté Krisztián (MK)
Ripost
Hajdú Péter Fotó: MW Bulvár/Máté Krisztián
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sírás fojtogatta Hajdú Péter műsorvezetőt, amikor elolvasta a bejegyzést, amelyet az ismerőse küldött neki – számolt be az esetről a televíziós a közösségi oldalán. Hozzáfűzi, Miskolc mellett gyilkosság történt, nem is akármilyen. 

Ezt a rajzot egy kislány rajzolta, akinek volt két csodálatos kutyája: Bella és Batu! Bella golden retriver, Batu pedig ázsiai juhász. A család barátja, a gyerekek játszótársai voltak. Örültek és szomorkodtak együtt a gazdikkal. Egyik este a család véletlenül rosszul zárta a kaput, és a két kutyus elindult világot látni

– részletezi az esetet Hajdú Péter, aki hozzáfűzte, a két kutyának már csak a tetemét találták meg. Miután megvizsgáltak az állatokat, megállapították, hogy az ebeket

egy mocskos, pszichopata, aljas féreg lelőtte!! Két ártatlan kutyát lelőtt egy pszichopata! Anna kislánya le is rajzolta, hogy mi történt. A kis rajzon ő csak csúnya bácsiként emlegeti ezt a gyilkost! Mit élhettek át ezek az ártatlan kutyák és mit élhetnének át Annáék és a gyerekek, akik azóta folyamatosan sírnak! Milyen k…szott világ ez?!

– olvasható a kifakadás, amelyhez hozzáfűzte azt is, nagyon bízik benne, hogy a rendőrség már nyomoz és elkapja a tettest, aki képes volt a két kutyát kegyetlenül meggyilkolni.  „Ez a személy az emberre is veszélyes” – fűzte hozzá a népszerű televíziós műsorvezető. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.