Kulisszák mögött: ilyen volt Orbán Viktor mai terepszemléje Baján + videó

Közel a vége, de nem lazítunk – olvasható a miniszterelnök közösségi oldalán.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala2024. 09. 23. 21:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma Baján tetőzik az árhullám. Közel a vége, de nem lazítunk. Magyarország megcsinálja!” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán. A kormányfő egy új videót is feltöltött mai bejárásáról, amelyben a helyszínen tartott szemléjén arról tájékoztatták, hogy az egyik töltést három nap alatt építették meg. A vízállás 9 órakor 922 centiméter volt, 7 és 8 órakor pedig 921 centiméter, ami lassulást mutatott. A terepszemlén a miniszterelnök megjegyezte: jó magasan vannak és erős a töltés, majd szó esett arról is, hogy 2013-ban 62 centivel feljebb tetőzött az árvíz. 

Azt is bemutatták Orbán Viktornak, hogy a Manitou teherautók elejét megrakták homokzsákkal, a gépkezelők is a helyszínen vannak, hogy ha a 24 órás járőrözés közben bármi történik a töltésnél, akkor azonnal el tudjanak indulni.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök Baján (Forrás: A kormányfő Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.