Szentkirályi Alexandra: Hamarosan levonul az ár, és újra birtokba vehetjük a várost!

A Fidesz budapesti elnöke az önkormányzatok, szakemberek, a hivatásos állomány és a budapestiek fegyelmezett együttműködését méltatta.

2024. 09. 24. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna gyors ütemben apad, a 830 centis tetőzés után mára több mint 2,5 méterrel alacsonyabb a vízszint és folyamatosan csökken – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra. A Fidesz budapesti elnöke kijelentette: „az ár levonul és újra birtokba vehetjük a várost”.

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Felidézte, példás volt az árvízi védekezést koordináló önkormányzatok, szakemberek, a hivatásos állomány és a budapestiek fegyelmezett együttműködése a védekezésben. „Fontos, hogy újra megmutattuk, amikor igazán szükség van rá, akkor számíthatunk egymásra” – hangoztatta a politikus. 

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Emlékeztetett, a Duna számos szakaszán együtt zsákoltak civil, egyházi és segélyszervezetek, politikai pártok önkéntesei – világnézetre vagy meggyőződésre tekintet nélkül. Kell, hogy legyenek olyan céljaink, amiért minden vitán felülemelkedve, együtt tudunk dolgozni.

„Mindenkinek köszönöm a munkáját, aki részt vett a védekezésben, legyen akár önkéntes, akár hivatásos! Az árhullám fokozatosan elhagyja az országot. Magyarország megcsinálja, Budapest megcsinálta!”

 – zárta bejegyzését Szentkirályi Alexandra.

Borítókép: Budapest az árvíz után (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.