Magyar Péter mindenkit megfenyeget, ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok

Számtalan eset tanúsítja a Tisza Párt elnökének agresszív viselkedését.

Forrás: Mandiner2024. 10. 12. 10:39
Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője (Fotó: AFP)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a volt barátnője az első, akivel agresszíven viselkedett a Tisza Párt elnöke, amikor nem az történt, amit ő akart. Mint ismert, Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője azután állt a nyilvánosság elé, hogy fenyegetve érezte magát exe és Radnai Márk viselkedése miatt. A nő szerint volt kedvese ellentmondást nem tűrő hangon gyanúsítgatta.

Hasonlóan fenyegető viselkedésről számolt be Magyar Péter volt felesége, Varga Judit is, aki – miután az ellenzéki politikus közzétette a róla titokban készített hangfelvételt – felidézte:

Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni. […] Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket, és a hátamhoz vágta őket. […] Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.

A sajtót sem kíméli a Tisza Párt elnöke, rendszeresen büntetőjogi konzekvenciákat emlegetve igyekszik nyomást gyakorolni a tudósítókra, nemrég pedig a közmédiát is megfenyegette. Magyar Péter újságírókba is beleszállt, a volt feleségével szembeni agresszív viselkedését dokumentáló rendőrségi jelentést feldolgozó Dezső Andrást például lepropagandistázta. Volt, hogy a Hír TV stábja ellen hangolta egyik tüntetése túlfűtött résztvevőit, és az eseményről tudósító riporternőt becsmérelte.

A Tisza Párt elnöke a hétköznapi civil embereket sem kíméli, ha az adott helyzet éppen nincs ínyére. Nyáron az Ötkert nevű szórakozóhelyen szóváltásba keveredett egy férfival, akinek a gyanú szerint a telefonját is elvette. Végül a biztonsági őrök tessékelték ki Magyar Pétert, és eljárás is indult ellene, amit a mentelmi joga mögé bújva próbál elkerülni. Tavaszi országjárása tatabányai állomásán egy kávézó ellen hergelte híveit, mert azt hitte, hogy nem szolgálták ki a tiszásokat. Egy másik helyszínen, Putnokon a helyi katolikus templomból távozó hívekkel üvöltözött a pártelnök – írja a Mandiner.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.