A baloldal a frontvonalban harcoló orvosok és ápolók harcát vitatja el

Karácsony Gergely részéről csak tétlenséget és álhírkampányt lehetett tapasztalni.

Bákonyi Ádám
2020. 10. 26. 11:57
KOVÁCS Árpád
Budapest, 2020. július 3. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke felszólal (a pulpituson) a 2021-es költségvetés elfogadásáról szóló szavazáson, az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. július 3-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tordai Bence az Országgyűlésben napirend előtt arról beszélt: egy német kutatás szerint az emberek többsége az ellenzék mögött áll, a Fidesznek ugyanis nincs válasza a valódi problémákra, ehelyett a „Soros–migráns–gender-háromszöggel” vezeti félre a saját szavazóit. A Párbeszéd politikusa szerint az embereket ezzel szemben az egészségügy rossz helyzete, az alacsony bérek és nyugdíjak, a magas megélhetési költségek és a korrupció érdekli.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában úgy fogalmazott: feltűnhetne Tordainak, hogy a járvány kellős közepén vagyunk, így az embereket ez foglalkoztatja leginkább. Dömötör Csaba hangsúlyozta: Európa-szerte rekordokat dönt a járvány, ám más országok ellenzékéről nem hallani, hogy a vírus szabadon engedésével vádolnák a kormányukat, a magyar baloldal viszont ezt teszi. – Önök a frontvonalban harcoló orvosok és ápolók harcát vitatják el – mondta az államtitkár, emlékeztetve arra, hogy a kormány a közelmúltban történelmi béremelésről döntött az egészségügyben. Dömötör kitért arra, hogy a baloldali főpolgármester, Karácsony Gergely részéről viszont csak tétlenséget és álhírkampányt lehetett tapasztalni a járvány idején.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.