A baloldal ha már segíteni nem tud, legalább ne gátolja a védekezést!

A Covid 2021 nevű baloldali vizsgálóbizottság támogatás helyett támadja a kormány intézkedéseit.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 02. 12. 18:16
null
Deák Dániel szerint ahogyan 2010 előtt az MSZP-SZDSZ-koalíció is felbomlott, úgy ez a még színesebb hatpárti összefogás is erre a sorsra van ítélve Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal támogatás helyett folyamatosan akadályozta a koronavírus-járvány elleni védekezést – közölte a Fidesz az ellenzéki pártok kormányzati járványkezelést értékelő vizsgálóbizottsági ülését követő sajtótájékoztatójára reagálva.

Közleményben úgy fogalmaztak: a baloldal eddig folyamatosan akadályozta a védekezést, támadták az egészségügyi dolgozókat, a járványügyi szakembereket, és megpróbálták lejáratni a védekezésben résztvevőket ahelyett, hogy támogatták volna őket.

– A baloldal jobban tenné, ha először az elbukott brüsszeli vakcinabeszerzést, Korózs Lajos kamuvideóját és a gyöngyösi polgármesterük vakcinaügyét vizsgálná. Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne gátolják a védekezést!

– szólította fel a nagyobbik kormánypárt a szivárványkoalíciót.

A Covid 2021 vizsgálóbizottságot a Párbeszéd, a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum hozta létre, hogy „alaposabban áttekintse a kormány intézkedéseit az egészségügy és a gazdaság területén”. A testület pénteki ülésén támogatás helyett a kormányt támadták az ellenzéki politikusok a kormány elmúlt egyéves, a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatos teljesítményéért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.