A választók nem akarnak bevándorlást

A magyarok olyan európai vezetőket akarnak, akik nem megszervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást, és akik meg akarják védeni a keresztény kultúrát.

2019. 06. 04. 10:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet aratott a kormányoldal – mondta tegnap a parlamentben napirend előtti felszólalásában Böröcz László.

A fideszes országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, a magyarok olyan európai vezetőket akarnak, akik nem megszervezni, hanem megállítani akarják a bevándorlást, és akik meg akarják védeni a keresztény kultúrát.

Hozzátette, a választás az ellenzéken belül azokat erősítette meg, akik 2002 és 2010 között kormányon tönkretették az országot.

– Gyurcsány Ferenc itthon, Gyurcsányné meg az EP-ben fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni, céljuk, hogy Magyarországra erőltessék a bevándorlókat, a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás feladását a balliberális progresszió és önhittség tébolyában – mondta a képviselő.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára minderre úgy reagált, a voksoláson azokat a kormányokat és vezetőket erősítették meg, akiket a liberális hálózat, a nyílt társadalom hívei évek óta szisztematikusan támadnak. Ez a demokrácia válasza az átláthatatlanul működő aktivistacsoportoknak – tette hozzá.

A tegnapi ülésen Rétvári Bence (KDNP) arról beszélt: az, hogy a pápa meglátogatta az erdélyi katolikusokat, az erdélyi magyarokat és az erdélyi közösséget, ami a magyarságnak sokkal nagyobb nemzetmegtartó erő, mint bármelyik ellenzéki párt.

Rétvári Bence a nemzeti összetartozás napja alkalmából azt mondta, száz évvel ezelőtt egy nemzetgyilkossági kísérletet hajtottak végre a magyarság ellen, de azok a győztes nyugat-európai államok, amelyek akkor fel akarták darabolni és talán el is akarták tüntetni a magyarságot, most rosszabb állapotban vannak az identitás, a nemzeti összetartozás és keresztény kultúra tekintetében, mint Magyarország.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.