Célkeresztben a magyar fejvadászok

Prisztás-gyilkosság, Cinóber megölése, Fenyő-gyilkosság. Néhány a kilencvenes évek maffia bűncselekményei közül. Most azonban ezekben az ügyekben akár fordulóponthoz is érhetünk. Sajtóhírek szerint vádemelés várható a Fenyő-gyilkosság ügyében, valamint elkezdődött a perújítási eljárás a Prisztás-ügyben. A Hír TV Riasztás című műsorának stábja Lakatos Andrással, közismertebb nevén Kisbandival készített interjút.

Forrás: Hír TV2019. 04. 10. 22:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisbandi volt Portik Tamás egykori bizalmasa és üzleti tanácsadója is. Az alvilág bankárának gúnyolt Lakatos András azt állítja, minden maffialeszámolás mögött Portik Tamás áll.

A Riasztásban szó volt egy igazán különleges csapatról a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezetén belül. A Célkörözési Egység kilenc főből áll és a legveszélyesebb bűnözők felkutatásával foglalkozik. Ők kapcsolták le pl. a vajdasági bérgyilkost, Dér Csabát is.

Újabb komoly drogfogás Siófokon. A rendőrök egy külön erre a célra kialakított kisbuszban találtak nagyjából 100 millió forint értékű heroint. Az öt fős banda rendszeresen csempészett kábítószert Magyarországra. Az anyag eladását egy 68 éves nyugdíjas férfi irányította. Ennek is utánajárt a Riasztás stábja.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.