Csak heccelni akart, de aztán vállalta a felelősséget a 31 diák rosszullétét okozó szúrós szagért

Elismerte felelősségét a 31 gyerek rosszullétét okozó szúrós szag miatt a soroksári általános iskola gondnoka – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken, sajtótájékoztatón.

Forrás: MTI2024. 04. 26. 13:22
illusztráció, rendőrautó
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csécsi Soma elmondta, hogy a szerdán történt eset után a rendőrségi adatgyűjtés eredményei a gondnokhoz vezettek, aki beismerte, hogy vegyszereket öntött a földre és kipróbált egy gázsprét is.

A szóvivő ismertetése szerint a rendőrök helyszíni szemlét tartottak és tanúkat hallgattak meg, amelyek alapján látókörükbe került az iskola gondnoka, aki a rendőröknek később elmondta, hogy

vegyszereket öntött a földre, amelyek a szúrós szagot okozhatták.

A gondnok arról is beszámolt, hogy a karbantartó helyiségben egy gázsprét is kipróbált.

A dolgozó – saját bevallása szerint – heccből nem szólt senkinek – tette hozzá a szóvivő, aki közölte, hogy a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsított férfi a kihallgatásán a tettét elismerte, és kijelentette, senkinek nem akart ártani, sajnálja tettét.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.