Magyarországnak és Európának béke kell! + videó

A világ veszélyesebb hellyé vált, mint korábban de június 9-én van esélyünk, hogy ezen változtassunk, mondta Hollik István a Fidesz közösségi oldalára feltett videóban.

Forrás: Facebook2024. 04. 26. 12:48
Fotó: Facebook/ Hollik István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szomszédunkban háború dúl, Európában energiaválság, az európai gazdaság romokban. Ennek az okozói a brüsszeli bürokraták. Ők tehetnek erről, ők a felelősek ezért

– mondta a közösségi oldalra feltöltött videójában Hollik István országgyűlési képviselő.

Az ő döntéseik miatt akarnak bennünket belerángatni egy háborúba. Június 9-én viszont kaptunk egy esélyt arra, hogy megüzenjük nekik, hogy ebből elég volt, nem kérünk belőlük, nekik menniük kell!

– tette hozzá. Ezért a Fidesz–KDNP az eddigi legerősebb kampányával készül, több mint ötvenezer aktivistával, több mint 1200 ilyen standnál lehetőséget szeretne biztosítani minél több magyar embernek, hogy csatlakozzon a békepárti állásponthoz, hiszen Magyarországnak és Európának béke kell, mondta el.

– Június 9-én nem pusztán egy választás következik, hanem a gyerekeink és unokáink jövőjéről fogunk dönteni! A feladat egyszerű, a békét kell választanunk, nemet kell mondanunk a háborúpárti baloldalra, a háborúpárti brüsszeli bürokráciára!

El kell őket zavarnunk annak érdekében, hogy végre Magyarország szomszédságában béke lehessen. A béke, Magyarország fejlődése, gyermekeink és unokáink jövője megér június 9-én egy x-et a Fidesz–KDNP-re

– zárta szavait.

 

Borítókép: Hollik István (Forrás: Facebook/Hollik István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.