A baloldal radikalizálódása miatt az egész létünket újra akarják keretezni, definiálni

Az amerikaiak az „Amerika az első” és az „Amerika az utolsó” között akarnak dönteni – fogalmazott Chad Wolf, az America First Policy Institute elnöke a CPAC Hungary pénteki napján.

2024. 04. 26. 13:21
Chad Wolf
Forrás: Origo/Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fontos, hogy itt vagyunk Budapesten, mert lehet, hogy ez itt Európa legkonzervatívabb vezetésű központja most. Hogyha olvassák az Egyesült Államokban a sajtót, akkor talán azt gondolhatják, hogy Magyarország valami radikális, diktatórikus úton indult el, de ez nem igaz. A médiában dolgozó barátaink próbálják ezt elhitetni velünk. Nem tetszik nekik, hogy meg akarjuk védeni országunkat, hogy nem alkalmazkodunk a bevándorlókhoz és hogy ragaszkodunk a hagyományos családmodellhez – mondta Chad Wolf, az America First Policy Institute elnöke a CPAC Hungary pénteki napján.

Mint kifejtette, ezen az alapértékeket a mostani generációig nem voltak ellentmondásos kérdések, de a baloldal radikalizálódása miatt az egész létünket újra akarják keretezni, definiálni. 

Chad Wolf szerint mi vagyunk a többség, s az igazság a mi oldalunkon áll.

– Hét rövid hónap múlva az Egyesült Államokban döntenek világunk alakulásáról. Akik követik a választási folyamatokat, tudják, hogy a kormányzó elit azt mondja az állampolgároknak, Trump nem kerülhet hatalomra. Azt gondolom, hogy valójában azért kerül sor újra erre a megmérettetésre, mert az emberek éppen kettejük között akarnak dönteni. 

– Az „Amerika az első” és az „Amerika az utolsó” között akarnak dönteni

– mondta. Hozzátette: Trump alatt gazdasági növekedés, globális béke volt, az amerikai középosztály erősödött. Nőttek a bevételek Amerikában.

Trump lényegében minden fontos kérdésben az amerikai állampolgárok mellett áll. Közben azt látjuk, hogy ma megpróbálják meghurcolni a korábbi amerikai elnököt. Ilyen korábban nem fordulhatott volna elő

– jelentette ki.

A jelenkor meghatározó politikusa továbbra is Trump Chad Wolf szerint. Úgy véli, ha a Trump-korszakot egyszer történelmi távlatból vizsgálják majd, akkor az amerikai emberek nagy korszakának írják majd le.

 

Borítókép: Chad Wolf, az America First Policy Institute elnöke a CPAC Hungary pénteki napján (Fotó: Origo/Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.