Címlap: A politikus nők kettős mércéje

Úgy, ahogy Niedermüller Péter, úgy Jávor Benedek kijelentésének sincs következménye az ellenzéki oldalon! Műsorunkban szó volt a politikusi nők kettős mércéjéről, illetve arról, hogy az MSZP, miként próbál túlélni és segít-e az, ha Kunhalmi Ágnes társelnök lesz. A Hír TV Címlap című műsorának vendégei Vincze Emília, a Pesti Srácok vloggere, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Ambrus-Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak, a műsorvezető M.Dobos Marianne.

Forrás: Hír TV2020. 02. 11. 16:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerintetek Jávor Benedek Berlusconit irigyli vagy egész egyszerűen másról van itt szó? – kérdezte M. Dobos Marianne, műsorvezető.

Pontosan én is erre gondoltam, amikor megláttam a bejegyzését, hogy ő most valakire nagyon féltékeny volt vagy Novák Katalinra, hogy Berlusconival fotózkodhatott vagy Berlusconira, hogy Novák Katalinhoz érhetett – mondta Vincze Emília, a Pesti Srácok vlogger.

Igazából itt megint csak előjön a kettős mérce nagyon meglepő módon mert, hogy amit a fideszes képviselő posztolt képet az egy meme, amit egy másik oldalról osztott meg mert jópofának tartotta. Egyébként nem az a legfőbb baj az ellenzéki képviselőnőkkel, hogy milyen előnytelen képeket tettek róluk közzé, hanem az, hogy nagyon gyakran így néznek ki mert, hogy nagyon gyakran agresszíven viselkednek, a magatartásuk, a kommunikációjuk, tehát nem nehéz őket ilyen pillanatban elkapni viszont Jávor Benedek a saját kis kezével pötyögte be twitterre azt az üzenetet, amit közzétett és összemosott egy többgyermekes családanyát egy ilyen sexpartyval – mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője.

A teljes műsort IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.