Elfogtak négy, régóta keresett bűnözőt

Magyar Nemzet
2020. 02. 18. 12:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogott a rendőrség a napokban négy, régóta keresett férfit – közölte tegnap a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közlemény szerint egyiküket, a körözési toplistán szereplő 46 éves P. Szilárdot a zuglói nyomozók információjának köszönhetően február 13-án siófoki rejtekhelyén fogták el.

A zuglóiak sikere az is, hogy a 39 éves budapesti H. Lajost csaknem öt hónapos bujkálása után, február 10-én éjjel elfogták. Ellene hat körözés volt érvényben, a többi között súlyos testi sértés és lopás miatt, valamint azért is, mert nem kezdte meg a kiszabott fogházbüntetésének letöltését.

A XIII. kerületi rendőrök február 12-én fülelték le a 26 éves D. Károlyt. A férfi ellen szintén hat elfogatóparancsot adtak ki korábban zaklatás, kábítószer birtoklása, lopás, egyedi azonosítójellel visszaélés miatt. Az V. kerületi nyomozók még aznap este elfogtak egy három éve bujkáló 37 éves budapesti férfit, aki ellen 11 körözés volt érvényben. H. Gyulát csalás miatt keresték, illetve mert nem kezdte meg kiszabott börtönbüntetései letöltését, ami akár több mint 12 év is lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.