Elhunyt Riz Levente, Budapest XVII. kerületének polgármestere

Szomorú közleményt jelentetett meg Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, melyet a főpolgármester, Tarlós István jegyez.

2019. 09. 19. 17:51
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szomorú közleményt jelentetett meg Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala, melyet a főpolgármester, Tarlós István jegyez.

„Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról. Egyik legközelebbi munkatársam volt, ezért halála számomra személyes veszteség is. Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta. Őszinte részvétemet nyilvánítom családjának” – írta Tarlós István, aki egyúttal bejelentette azt is, hogy Riz Leventét, Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti.

A Fidesz a polgármester halálhírével kapcsolatban az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a hatalmas munkabírású, elkötelezett, kiváló polgármester 2006 óta vezette a főváros XVII. kerületét, az ott élők nagy arányban támogatták az általa elvégzett munkát.

Halálával igaz barátot, tapasztalt szövetségest és nagyszerű polgármestert veszítettek el – írták.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője a távirati irodához eljuttatott közleményében azt írta: „amikor egy 45 éves, tervekkel teli ember meghal, akkor ott nincs politika, csak döbbenet”.

A Jobbik őszinte részvétét fejezi ki Riz Levente családjának – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.