Fidesz: A bevándorláspártiak a nyugdíjasok biztonságát és megélhetését is veszélyeztetik

A Fidesz szerint a bevándorláspártiak a nyugdíjasok biztonságát és megélhetését is veszélyeztetik.

Forrás: MTI2019. 05. 15. 15:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Jávor Benedek (MSZP-Párbeszéd) európai parlamenti képviselő együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Nyugdíjas Parlament egyesület tagjaival és azt mondta, egyformán fontosnak tartják a hárommillió nyugdíjas magyarországi és uniós képviseletét.

A Fidesz reagálásában azt írta, teljesen mindegy, hogy mit ígérget Jávor Benedek a szocialisták nevében a nyugdíjasoknak, mert mindig becsapták őket. Kormányzásuk alatt elvettek az idősektől egy havi nyugdíjat – áll a közleményben.

Jávor Benedek egyike azoknak a bevándorláspárti európai parlamenti képviselőknek, akik minden egyes migrációt támogató előterjesztést megszavaztak Brüsszelben – olvasható a közleményben. A Fidesz szerint ő és a többi bevándorláspárti a nyugdíjasok biztonságát és megélhetését is veszélyezteti, mert kiszolgáltatnák őket a migrációval járó bűnözésnek és még több pénzt vennének el a nyugdíjasoktól, hogy inkább a bevándorlók ellátását pénzeljék.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.