Gyerekeket hálóz be Soros szervezete nyári táborokon keresztül

„Az idei nyár sem telhet el amnestys tábor nélkül!” – propagálja nyári táborát a Soros által vastagon kitömött Amnesty International.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 07. 10. 16:52
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Augusztus 24–27. között hetedik alkalommal szervezzük meg nyári ifjúsági táborunkat, ezúttal Hollókőn, ahol egyszerre tanulhatsz az emberi jogokról, kipróbálhatod magad aktivistaként és megismerkedhetsz még 30 olyan fiatallal, akik hozzád hasonlóan nyitottak és szeretnének aktívan tenni a pozitív változásért.”

Fotó: Facebook

A hangzatos és sejtelmes beharangozó után joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi is lehet az a pozitív változás, amelyet a Soros-féle Amnesty International olyan nagyon el szeretne érni a gyerekek bevonásával.

Az Amnesty weblapján körülnézve számos olyan bejegyzést találhatunk már a főoldalon is, amely világosan bemutatja, hogy mi is az az ideológiai háttér, amely a gyerekek körül legyeskedő Soros-lerakatot jellemzi:

  • A terrorizmusért elítélt Ahmed H. mosdatása és az őt elítélő magyar bíróság ítéletének minősítgetése

  • A transzneműek jogai érdekében szervezett nyomásgyakorlás

  • A Soros-párti Európai Unió Bírósága által hozott, Magyarországot elítélő határozat üdvözlése
  • És a sort még hosszan lehetne folytatni…

    Ennyi már bőven elég is lenne ahhoz, hogy az ember távol tartsa a gyerekeit a Soros-finanszírozott nemzetellenes alakulattól, azonban a táborhoz tartozó leírás további célokat is megfogalmaz:

    „Középiskolás diák vagy? Izgatnak az emberi jogok és szívesen fellépnél a védelmükben? Gyere az Amnesty nyári táborába…”

    Tehát olyan, még könnyen befolyásolható középiskolásokat keresnek, akik szívesen fellépnek az emberi jogok védelme érdekében. (Arról, hogy a Soros-gittegylet miképpen szivárgott be a magyar közoktatásba, ITT olvashat.)

    Ahhoz, hogy a Sorosék által gyakorolt „emberjogizmus” gusztustalan kettős mércéjét megértsük, a fent már említett

    terroristamosdatás, transzneműek jogai melletti kiállás és perlési politizálás

    mellé fel kell sorolni azokat a valódi, súlyos emberi jogi jogsértéseket, amelyek egyáltalán nem zavarják a Soros-brigád érzékenységét:

  • A határon túli magyarokat érő inzultusok és jogsérelmek
  • Az Izraelre zúdított gyilkos iszlamista rakétaeső
  • Az illegális migránsok okozta nyugat-európai bűnözési hullám
  • A felsoroltak fényében már mindenki számára világos lehet, hogy amikor Sorosék emberi jogi érdeklődést meg kiállást emlegetnek, valójában a képmutató kettős mércéjüket és a történelem szemétdombjára való ideológiájukat terjesztik egy kis rózsaszín tejszínhabbal.

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.