Hadházynak nincs más, csak a pöcegödör szintje

Lassan tényleg szakemberre lesz szüksége.

2019. 10. 22. 9:10
null
Ezt a táblát tartotta fel Hadházy Ákos Orbán Viktor miniszterelnök napirend elott felszólalása alatt az Országgyulés plenáris ülésén
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét egy ellenzéki botrány szolgáltatja a témát a parlamenti ülés kapcsán. Ezúttal Hadházy Ákos okozott felháborodást azzal, hogy alpári, trágár feliratú táblát tartott fel az Országgyűlésben.

A lyukas zoknik huszárjának a jelek szerint nincs más választása. Mivel az ellenzéki politizálás már hosszú évek óta semmi másból nem áll, mint botrányokból, trollkodásból, odamondásból, ebben kell kitűnniük. Ami valljuk be, nem is olyan könnyű egy olyan mezőnyben, ahol a Gyurcsány-házaspár, Jakab Péter, Tordai Bence, a kutyapárt és más „nehézsúlyú” versenyzők másznak a ringbe. Új szintet lépett, pontosabban új mélységekbe süllyedt az ellenzéki botránypolitizálás, és ne legyen kétségünk, követi majd példáját a többi félnótás.

Innentől ez a mérce, ezt kell megugraniuk, s ez őket ismerve sikerülni is fog. A cél innentől a pöcegödör szintje, vagy ha lehetséges, még annál is lejjebb.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.