Ideológiai támadásba lendült az RTL Klub

Nem adjuk a forradalmunkat!

2019. 10. 23. 17:29
Nmeth Mikls
Budapest, 1989. október 8. Németh Miklós, a Minisztertanács elnöke beszél a Magyar Szocialista Párt (MSZP) I. kongresszusán. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig telt el némi idő az önkormányzati választásokat követően, az ellenzék láthatóan nem tétlenkedik, nem mutat önmérsékletet.

Karácsony már lenácizta Wass Albertet, védelmébe vette a szivárványos zászlót és természetesen a Liget-projekt leállítását is beígérte, és ne feledjük, az abortuszról, mint prevencióról is elmélkedett.

Ezen az arrogáns, pökhendi stíluson felbuzdulva az ellenzéki propagandagépezet egyik legfontosabb szócsöve, az RTL Klub is a húrok közé csapott. A jelek szerint nem elégszik már meg a kormány mindennapos szapulásával, ideológiai fronton is támadásba lendül.

Október 23-án, szerdán ünnepel az ország, hőseit ünnepli.

Az RTL Klub pedig az utolsó nem szabadon választott reformkommunista (sic!) Németh Miklóssal készült dokumentumfilmmel kíván megemlékezni a magyar nép kommunisták elleni felemelő küzdelméről.

És ez nem vicc!

Az 1956-os forradalom és szabadságharc Magyarország népének a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharca volt.

Ezt a felemelő ünnepet az utolsó kommunista miniszterelnökkel, Németh Miklóssal ünnepelni, több mint arcátlanság.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.