Jobbikos vezetők

2020. 04. 21.: Önök nem akarják elhalasztani az érettségit. 2021. 03. 01.: Nem tudják eldönteni, hogy nyisson az ország vagy ne nyisson.

2021. 03. 12. 7:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke

2020. 04. 21.

„Önök nem akarják elhalasztani az érettségit. Ez teljes mértékben hitelteleníti a maradj otthon kampányát. (...) Miért nem követik a holland példát, amely alapján megajánlott jegy váltja ki az érettségi vizsgát? (...) Miért kell egybeterelni 83 ezer diákot? Ez egy döbbenetes lépés önöktől.”

Jakab Péter, a Jobbik elnöke

2021. 03. 01.

„Nem tudják eldönteni, hogy nyisson az ország vagy ne nyisson. Képviselőtársak, segítek: Nyitni kell! Nyitni kell az országot, mert különben végleg bezárhatunk! Sokan már most is nagyon éhesek, ne szórakozzanak, ne konzultáljanak velünk! El kell kezdeni fokozatosan nyitni! Adják vissza az emberek életét!”

5. rész: Varga Zoltán és Gyurcsány Ferenc, DK-s vezetők

4. rész: Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke

3. rész: Ujhelyi István és Tóth Bertalan, MSZP-s vezetők

2. rész: Jávor Benedek, a főváros brüsszeli lobbistája

1. rész: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.