Június 4-ig bárki elhelyezheti „Magyar vagyok” üzenetét

Novák Katalin közösségi oldalán hívja fel a figyelmet a Rákóczi Szövetség kezdeményezésére.

Forrás: Facebook2020. 05. 29. 11:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin közösségi oldalán közzétette videójában hívja fel a figyelmet a Rákóczi Szövetség kezdeményezésére. A Rákóczi Szövetség egy virtuális időkapszulát készített, ahová június 4-ig bárki elhelyezheti „Magyar vagyok” üzenetét a www.magyarvagyok2020.hu oldalon. A virtuális időkapszula 2020. június 4-én bezárul, és legközelebb csak húsz év múlva, 2040. június 4-én nyílik ki újra.

Hiszem, hogy Trianonra a legnagyobb „nem”, ha igent mondtunk az életre, a családra, a hitre, az anyagnyelvre, közös értékeinkre, egymásra. Az a legnagyobb „nem”, ha mi magyarok élni akarunk a jövőben is. Az élni akarásunk egyik jele, ha kijelentjük, nem vagyunk csonkák, mert bár az országhatárok egy évszázada próbálnak elszakítani minket, mi mégis otthonunknak érezzük az egész Kárpát-medencét – fogalmazta meg üzenetét az államtitkár.

TRIANON100 összeállításunkat ide kattintva érheti el!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.