Karácsony Gergely-paródiát tett közzé Zsigmond Barna Pál

A főpolgármester Facebook-posztjait karikírozó írást jelentetett meg a Fidesz országgyűlési képviselője.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 12. 20. 11:25
null
A politikus példaértékűnek ítéli az újpesti önkormányzat együttműködését a helyi cigány érdekképviseleti szervezettel Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely Facebook-posztjainak stílusát parodizálva tett közzé egy írást saját közösségi oldalán Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője.

– Tisztelt budapestiek! Sajnos megint egy rossz hírrel kell kezdenem. Mint önök már minden bizonnyal értesültek róla, a kormány hibájából – miután aljas módon megfúrták a kamubusztenderünket – a tervezettnél hat darabbal kevesebb busz van forgalomban a 3-as metrópótló vonalán, járványhelyzetben! A hatalom állandósult rágalomhadjárata következtében a baráti kamucéggel már előkészített szerződéseket végül nem tudtuk megkötni. Csak letagadni – írta ironikus hangvételű bejegyzése elején Zsigmond Barna Pál.

A szellemes írás teljes terjedelmében elolvasható itt:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.