Két évvel ezelőtt jogerősen elítélték az MSZP álmentősét

Az Origó információi szerint kuruzslás miatt jogerősen elítélték 2018-ban azt a nőt, aki az MSZP képtelen hazugságokkal teli videójában mentősnek mondja magát, és egy alig tájékozott ember számára is hihetetlen hazugságokat állít a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.

Forrás: origo.hu2020. 06. 13. 10:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyértelmű, hogy az MSZP tudott arról, hogy egy szó sem igaz abból, amit a magát mentősnek kiadó Németh Athina állított a videóban. Arra, hogy szélhámos, újabb jel utal, hiszen az Origó információi szerint a nőt 2018-ban jogerősen elítélték kuruzslás miatt.

Tehát szó sincs arról, hogy a szocialistákat becsapták volna és átverte őket a nő. Ez csak az ellenzéki propagandamédia segítségével az MSZP ügyetlen védekezése. Tudatosan csaltak azzal, hogy közzétették azokat a képtelen hazugságokat, amiket Németh Athina elmondott Korózs Lajosnak, a párt országgyűlési képviselőjének és egészségügyi szakértőjének – írja a portál.

Németh Athina nemcsak álmentős, hanem – mivel jogerős ítélet van erről – kuruzsló is. Az Origó információi szerint a baloldali kamuvideóban szereplő nőt 2018-ban ítélték el.

Egyelőre semmiféle következménye nincs párton belül a csalásnak. Az Origó többször kereste Tóth Bertalan pártelnököt és Korózs Lajost, hogy vállalják-e a felelősséget, vagy Korózs Lajos lemond-e bizottsági tisztségéről és parlamenti mandátumáról. Válasz nem érkezett. A Hír TV kamerája elől pedig Korózs Lajos elmenekült.

A kamuvideós ügy a tiltott pártfinanszírozás gyanúját is felveti

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselőjének egyik Brüsszelben dolgozó munkatársa készítette a magyar egészségügyről álhíreket és rágalmakat terjesztő baloldali kamuvideót. A szocialisták újabb csúfos lebukásán túl az ügy a tiltott pártfinanszírozás gyanúját is felveti – írta Facebook-oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.