Kollégái elérhetőségét adta közre Vajda Zoltán

Vajda Zoltán a közösségi oldalán szólította fel az embereket, hogy kérjék számon a kormánypárti képviselőket, miért akadályozták meg Bálint gazda díszpolgári kinevezését.

Forrás: MN2019. 02. 16. 9:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XVI. kerületi képviselő-testületben baloldali támogatással mandátumot szerzett Vajda Zoltán (képünkön) a közösségi oldalán szólította fel az embereket, hogy kérjék számon a kormánypárti képviselőket, miért „akadályozták meg” Bálint György, azaz Bálint gazda díszpolgári kinevezését. Vajda a felhívásban az összes helyi kormánypárti képviselő mobiltelefonszámát, valamint a jegyző és a polgármester elérhetőségét is közzétette.

A politikus nem kívánt válaszolni lapunk azon kérdésére, nem tekinti-e aggályosnak, hogy akciójával képviselőtársai zaklatását is előidézheti.

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke lapunknak elmondta: amennyiben a közzétételt megelőzően nyilvánosan nem elérhető telefonszámokról van szó, jogellenes adatkezelésnek minősül azok megosztása.

Az önkormányzat tegnap közleményben cáfolta, hogy bárki is megakadályozta volna Bálint gazda, az egykori televíziós személyiség díszpolgárrá avatását. – Mivel a szavazólapon 10 jelölt közül lehetett egyet választani, senki nem szavazott nemmel Bálint György díszpolgárságára – írták.

Sajnálatukat fejezték ki amiatt, hogy a testület több tagja esküjét megszegve a zárt ülésről információkat osztott meg, s félrevezette a közvéleményt. Mint ismert, Bálint Györgyöt már 2009-ben Budapest díszpolgárává választották.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.