Már tízéves a jelszó: népességcsökkentés

Tekintélyes lapok számoltak be arról tíz éve, hogy a világ leggazdagabb emberei összefogtak az „emberiség megmentése” érdekében, amit egyebek közt népességcsökkentéssel képzeltek el. A Hatalmasok és Jók társaságának Bill Gates, Soros György és David Rockefeller is a tagja. Európa migránsokkal való elárasztására hazánk nemet mondott, ezt viszont a Soros által támogatott Amnesty International Magyarország sérelmezte annyira, hogy még alkotmányjogi panaszt is benyújtottak, ezt azonban elutasították.

Nagy Áron–Kárpáti András
2019. 03. 01. 5:50
Migrants walk after disembarking a rescue boat at dawn at the port of Malaga
A liberálisok szerint az afrikai túlnépesedésre a nyugati civilizáció gyermektelensége lenne a megoldás Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tíz éve alakult meg a Good Club, vagy Great and the Good, azaz a Jóságosak Klubja, illetve a Hatalmasok és Jók társasága, amelynek tagjai a Wall Street Journal (WSJ) és a The Guardian korabeli beszámolói szerint a világ vezető „filantrópjai” és egyben leggazdagabb emberei: Bill Gates, Soros György, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller és Ted Turner, továbbá a kevéssé ismert, de nem kevésbé tehetős Eli és Edythe Broad. Céljuk nem szerényebb, mint „megmenteni az emberiséget”, akár maguktól az emberektől is.

A szigorú titkolózás ellenére kiderült, hogy az első, New Yorkban tartott összejövetelükön a világmegváltás egyik eszközeként beszéltek a népességcsökkentésről, aminek előmozdítására például az abortusz teljes körű liberalizálását szorgalmaznák.

A liberálisok szerint az afrikai túlnépesedésre a nyugati civilizáció gyermektelensége lenne a megoldás
Fotó: Reuters

Erről a Times of London számolt be még 2009 májusában, a WSJ pedig utána megkereste az érintetteket. A lapnak senki sem cáfolta, hogy létezik ilyen terv.

Mindez összecseng azzal, hogy egy Soros támogatását élvező tekintélyes oxfordi gerontológus nemrég élesen bírálta a magyar kormány családvédelmi akciótervét a BBC-nek, s ugyanígy tett a milliárdos magánegyetemének egyik tanára is, aki egy interjúban kifejezetten örvendetesnek nevezte, hogy Európa népessége fogy, mert így van hová átvenni a túlnépesedő Afrika népességfeleslegét.

– Valamennyi hajmeresztőnek vagy szürreálisnak tűnő liberális állítás mögött hosszú évek (ál)tudományos munkája áll. Ahogy suba alatt az elmúlt évtizedekben az emberi jogi fundamentalista NGO-k kidolgozták a menedékjog mint globális szociális ellátáshoz való jog elvét, ugyanígy megideo­logizálták a gyermektelenség „hasznát” is a nyugati civilizációban – állapította meg a fentiekről lapunk kérdésére az Alapjogokért Központ igazgatója.

Szánthó Miklós szerint szerint mindezt ugyanazok kezdték el a nyílt társadalom nevében hirdetni, akik élharcosai az abortusznak, amelyet polkorrekt módon a választás szabadságának vagy családtervezésnek neveztek el.

– Ők azok, akik törvényesíteni akarják a „kegyesnek” csúfolt eutanázia valamennyi formáját, akik minden fronton küzdenek a droghasználat minél szélesebb körű liberalizálásáért. És ők mossák át az agyunkat, azt állítva, hogy a nemek férfiakra és nőkre „szűkítése” bigottság és hogy a genderideo­lógia tudományosan megalapozott diszciplína – tette hozzá.

Szánthó Miklós kiemelte: a liberálisok mindent támogatnak, amiből nem sarjad emberi élet.

Hazánk magyar gyerekeket, és nem migránsokat akar

Magyarország kormánya nemet mondott az illegális migrációra, amit viszont Soros György hálózatának egyik magyarországi zászlóshajója, az Amnesty International Magyarország sérelmezett annyira, hogy Alkotmánybíróságon (AB) támadta meg a büntető törvénykönyv (Btk.) jogellenes migráció elősegítését szankcionáló új rendelkezését.

Az AB tegnap közzétett határozatában közölte: nem alaptörvény-ellenes az illegális bevándorlás elősegítését szankcionáló új büntetőtörvénykönyvi tényállás. A testületazt is megállapította, hogy az új bűncselekménynek még nincs bírói gyakorlata, ezért egyelőre nem is lehet olyan következtetést levonni, hogy a tényállásban szereplő egyes meghatározások eleve értelmezhetetlenek.

A határozat szerint megfelelő bírói értelmezés mellett nem valósul meg az új passzus szerinti bűncselekmény, ha a cél kizárólag az emberséges bánásmód és a rászorulók szenvedéseinek csökkentése. a tényállás szövege nem utal a humanitárius segítségnyújtást célzó tevékenységek tilalmára, és az Alaptörvényben megkövetelt észszerű értelmezés mellett a rendes bíróságok nem is juthatnak ilyen következtetésre.

Rámutattak, hogy az új bűncselekmény csak szándékosan és célzattal követhető el, vagyis az elkövetőnek tudnia kell arról, hogy olyan ember érdekében folytat szervező tevékenységet, aki valójában nincs üldözésnek kitéve vagy a közvetlen üldözéstől való félelme nem megalapozott.

A fentiek ellenére Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója a lapunkhoz eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy az Alkotmánybíróság „cserben hagyta azokat, akiket a kormány azért fenyeget börtönnel, mert kiszolgáltatott embereknek segítenek”.

Az illegális migráció megelőzését célul kitűző Stop, Soros! törvénycsomagot homályosnak és jogi szempontból teljesen értelmezhetetlennek nevezte.

Tanulnának a hibáikból

Az Amnesty International belső szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban Demeter Áron, a magyarországi fiók­szervezet jogvédő aktivistája lapunknak elmondta: a magyar központban nem történt egyetlen zaklatási eset sem. Hozzátette azt is, hogy náluk senki nem tervezi lemondását a londoni botrány miatt, amit jellemzően a Soros-szervezet vezető beosztású munkatársai követtek el Angliában (K. A.)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.