Molnár Tibor az emberek gondjaira koncentrálna az Országgyűlésben

Az utolsó pillanatig folytatja pozitív, a valós problémákra koncentráló kampányát Molnár Tibor független jelölt, aki a Fidesz támogatásával indul a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választáson. A politikus úgy véli: Iváncsa polgármestereként megszerzett tapasztalatait felhasználva hatékonyan tudná a választókerületet szolgálni.

2020. 02. 14. 6:12
null
A politikus végig pozitív kampányt folytatott, igyekezett minél többeket megszólítani Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Végig pozitív kampányt folytattam, arra törekedtem, hogy minél több embert megszólítsak a választási előkészületek alatt, lehetőleg személyesen – jelentette ki lapunk érdeklődésére Molnár Tibor, a Fejér megyei Iváncsa polgármestere, aki függetlenként, de a Fidesz támogatásával indul a vasárnapi dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választáson. A politikus kiemelte: a kampányban nem nagy lakossági fórumokat, hanem elsősorban utcai rendezvényeket tartott, hogy sok emberrel tudjon találkozni. Molnár Tibor a kampányban végig a saját munkájára koncentrált, az ellenzék tevékenységével nem foglalkozott, de azt érzékelte, hogy a balliberális erők különböző háttéroldalakon, Facebook-csoportokban támadták a személyét és az őt támogató kormánypártokat.

A politikus úgy véli, ha megválasztják országgyűlési képviselőnek, akkor nagyban támaszkodhat a polgármesterként megszerzett tapasztalatokra. Szavai szerint ezért is vállalta a megméretést, hiszen ismeri a választókerületet, legfőképpen persze a települése problémáit. Ahhoz pedig, hogy még jobban megismerje a körzetet, egyeztetett a térség többi polgármesterével is. A kampányban nem politikai, főleg nem nagypolitikai kérdésekkel foglalkozott, hanem az emberekre és a helyi ügyekre koncentrált, mert szavai szerint egy térségi országgyűlési képviselőnek ez a legfőbb feladata.

Molnár Tibor rámutatott arra, hogy az egyeztetéseken szinte mindenütt panaszkodtak a járdák és az utak állapotára, de fontos feladatnak nevezte a kulcsi általános iskola fejlesztését is. A politikus a választás napjáig folytatja a pozitív kampányát, addig minél többet kíván az emberek között lenni, hogy egyértelművé tegye a számukra: tényleg őket szeretné képviselni, ha parlamenti mandátumot szerez.

A politikus végig pozitív kampányt folytatott, igyekezett minél többeket megszólítani
Fotó: Mirkó István

– Az utolsó napokat is arra szánom majd, hogy meghallgassam az emberek gondjait, és elmondjam nekik, hogy sorsdöntő választás előtt állunk – hangsúlyozta a képviselőjelölt. Kérdésre kitér arra is: Iváncsán azok az emberek, akik megértik a választás tétjét, hogy a következő két év sorsdöntő lesz a térség fejlesztése szempontjából, mögötte állnak. Ő úgy érzi, hogy a községben nagyon pozitív a megítélése. – Persze sokan gondolják úgy, hogy hiányoznék a településről, de a legtöbben belátják, hogy országgyűlési képviselőként többet tudok segíteni Iváncsán is – fogalmazott az országgyűlési képviselőjelölt.

Vasárnap azért tartanak időközi országgyűlési képviselőválasztást Fejér megye 4-es egyéni választókerületében, mert a 2018 tavaszán parlamenti mandátumot szerzett Pintér Tamás (Jobbik) tavaly ősszel polgármester lett.

A mostani időközi választáson heten szállnak ringbe, Molnár Tiboron kívül elindul Árgyelán János (Mi Hazánk), Borbély József (Tempo Párt), a balliberális szervezetek támogatásával Kálló Gergely, Medveczki Zoltán (Zöldek), Sürü Renáta (független) és Törökné Juhász Ilona (független).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.