Orbán Viktor: Ha lesz vakcina, nálunk is lesz – videó

– Magyarország közel ötmillió vakcinát rendelt – mondta a miniszterelnök.

Forrás: Origo, Facebook2020. 08. 08. 8:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt. Itt többek között a koronavírus vakcinájáról is beszélt.

A rádióműsorról most Orbán Viktor közösségi oldalára is felkerült egy felvétel.

Itt a vakcináról azt mondta a kormányfő, hogy versenyben fejlesztik, több ország, gyógyszergyár dolgozik egyszerre.

Ez egyrészt jó, mert egymást hajtják, de majd vitatni is fogják egymás vakcináit, nem számolhatunk azzal, hogy egy sima értékelést kapunk ezekről, ezért kérte Kásler Miklós minisztert, hogy amint az első vakcina megjelenik, akkor nagyon higgadt, nyugodt és szakszerű véleményt mondjanak a magyaroknak erről, de ez nem a holnap feladata sajnos, még hónapok telhetnek el.

– Senki nem tud biztosat, amit lehet tenni, hogy az ember leadja a megrendeléseit, mi közel ötmillió vakcinát rendeltünk.

Ha lesz, akkor nálunk is lesz

– mondta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.